Ne găsiți și pe

POLITICĂ

SURPRIZĂ PENTRU IOHANNIS. CINE ESTE ÎN DELEGAȚIA PSD

Publicat

în data de

Klaus Iohannis merge mai departe cu planurile sale privind referendumul pe justitie. După ce joi a avut întrevederi cu partidele din Opoziţie, astăzi a venit rândul puterii să stea la discuţii cu Iohannis, pe terenul lui, la Palatul Cotroceni.

Însă delegația PSD are două surprize majore pentru șeful statului. Delegaţia PSD care participă, de la ora 11.00, la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema situației din justiție, este formată din Eugen Nicolicea, Marin Iancu, fost deținut politic şi Ioan Muntean, fost deținut politic. Lista a fost trimisă în această dimineață la Cotroceni, dar Liviu Dragnea a anunțat încă de aseară că Iohannis va avea o surpriză.

„Eugen Nicolicea și încă două persoane. La ora 9.00 o să primească faxul domnul Iohannis. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult, că să fie un dialog constructiv, să fie compatibili. Dacă nu îi primeşte e problema dumnealui. Noi trimitem acolo nişte oameni care să poată să îi spună nişte păreri şi poate nişte propuneri de întrebări. Colegii s-au pregatit.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Prezența lui Iancu și Munteanu în delegația PSD vine în contextul în care procurorul general Augustin Lazar este acuzat că a refuzat liberarea unui fost deținut politic în anii ’80 la Penitenciarul Aiud.

O acuzație extrem de gravă dat fiind că vorbim despre procurorul general al României. Și deși au apărut documente și mărturii cutremurătoare cu privire la activitatea de torționar a lui Augustin Lazăr, președintele României nu a scos niciun cuvânt pe această temă.

Nu mai vorbim despre o demitere a lui Lazăr din funcție. Pur și simplu pentru Iohannis, subiectul nu există.

Continuă să citești
Advertisement
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Liviu Dragnea și-a cerut scuze în numele lui Rareș Bogdan

Publicat

în data de

După ce astăzi, cei din PNL au făcut miting în Teleorman, unde pentru a treia oară au jignit femeile din PSD, iar pe premierul Viorica Dăncilă și-au permis, atât Orban, cât și Bogdan să o numească tută, Liviu Dragnea a ținut să-și ceară scuze în numele acestora, promițând că pentru agest gest le va răspunde pe măsură.

De asemenea, la cererea celor din sală a vorbit despre Lazăr și despre faptul că acesta a ieșit cu o pensie imensă, drept mulțumire că a nenorocit viața unor oameni.

O să iasă la iveală adevărații penali din această țară, care au jefuit sute de milioane de euro. Mai e puțin. Lupta e foarte grea, turbată. De aia sunt și nervoși pentru că zi de zi mai ies la iveală nereguli, abuzuri, etc. Dar eu sunt convins că putem duce această luptă până la capăt, a mai declarat Liviu Dragnea.

Mesajul de final a fost același: Spuneți oamenilor adevărul. E simplu ceea ce aveți de făcut. Doar adevărul.

Continuă să citești

POLITICĂ

Răzvan Cuc: O să vedeți că tot ceea ce am promis voi realiza

Publicat

în data de

Răzvan Cuc a venit alături de colegii de la Iași cu câteva anunțuri importante.

Mai întâi vreau să spun că am văzut niște oameni care strigau împotriva noastră. Nu au niciun drept să vorbească acești oameni care au făcut parte din Guvernul Cioloș., Guvern care nu a făcut nimic. În schimb PSD, are cel mai complex program de guvernare datorită domnului Liviu Dragnea.

Ce face guvernarea PSD? Pentru secțiunea Târgu Neamț-Iași, până pe 15 mai se va finaliza procedura. Și cel mai important, până pe 30 iunie vom lansa procedura de proiectare și execuție pentru porțiunea de autostradă Iași-Ungheni.

Centura Iașului a fost un alt subiect abordat de ministrul Cuc, acesta l-a rugat pe directorul CNAIR să nu mai blocheze dacă nu poate face nimic.

Varianta de ocolire Botoșani-Târgu Frumos, varianta de ocolire de la Târgu Frumos este un alt proiect.

Dacă tot vorbim despre patriotism și tot spun ăștia de la USR că sunt patrioți, am un document pe care-l fac public. Premierul Moldovei i-a cerut lui Cioloș un memorandum pentru drumul Ungheni, pentru că așa se procedează. În schimb, Cioloș un an de zile nu a făcut nimic.

Această problemă o s-o rezolvăm. Mi-am asumat ceva în fața dumneavoastră și o să vedeți că mă voi ține de cuvânt, a spus ministrul Cuc.

Continuă să citești

POLITICĂ

Primarii vor PNDL-ul

Publicat

în data de

Primarii prezenți la Conferința Extraordinară a PSD Iași au cerut clar ca programul PNDL să nu fie aruncat pentru că așa vor cei de dreapta.

Unul dintre primari a enumerat tot ceea ce a făcut PNL: a tăiat salariile, a închis spitalele, n-au dat bani decât primarilor lor.

Alții au vorbit despre faptul că știu oameni care ar fi vrut să plece din țară, dar după măsurile luate de PSD nu numai că nu au mai plecat, dar unii chiar s-au întors.

Acesta a mărturisit că, la fel ca alți primari, a fost și acesta hăituit de DNA. Desigur, nefiind un caz singular. Din păcate nu doar primarii PSD sunt hăituiți. Majoritatea, indiferent de culoarea politică, au dosare ținute la sertar, pentru că nu se știe niciodată.

De asemenea, primarii vor să investească în satul românesc, iar pentru acest lucru au nevoie de ajutorul Guvernului și de PNDL.

Continuă să citești

Trending