Ne găsiți și pe

POLITICĂ

LEȘ, ASIGURĂRI PENTRU SPITALUL MILITAR CENTRAL

Publicat

în data de

În urma ședinței de autoevaluare a activității Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru anul 2018, la care a participat, Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a subliniat faptul că ministerul pe care îl conduce va continua să ofere tot sprijinul pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructură ale unității medicale.

Gabriel Leș a dat asigurări ca Spitalul Militar va beneficia de tot sprijinul MApN în asigurarea resurselor necesare pentru dezvoltarea proeiectelor de infrastructură ale unității.

„Creşterea calităţii serviciilor de sănătate oferite pacienţilor trebuie să reprezinte o preocupare constantă pentru managementul instituţiei. Aceasta se poate realiza atât printr-o pregătire continuă, la standarde cât mai înalte, a personalului medical, cât şi prin dotarea cu noi echipamente performante şi modernizarea infrastructurii spitaliceşti”,a precizat Gabriel Leș.

Comandantul Spitalului, Generalul-maior Florentina Ioniţă-Radu a prezentat misiunile și obiectivele instituției pentru perioada evaluate, dar și pentru perioada anului în curs, subliniind necesitatea implementării unor proiecte strategice de infrastructură, specifice medicinei militare.

Anul trecut, Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” a fost utilat cu aparatură medicală în valoare de 80.000.000 lei, fiind majorate și posturile de personal civil contractual, totodată fiind demarcate proeicte de extindere și modernizare a infrastructurii unității, precum construcția unui Centru de recuperare şi a unui Centru de boli oncologice, dotat cu un nou buncăr de radioterapie, implementarea sistemului de telemedicină a apărării sau modernizarea şi dotarea unui Centru performant de diagnostic imagistic. ”Sunt doar câteva dintre liniile care au marcat anul 2018 pentru Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”, a declarat Gabriel Leș.

POLITICĂ

Liviu Dragnea și-a cerut scuze în numele lui Rareș Bogdan

Publicat

în data de

După ce astăzi, cei din PNL au făcut miting în Teleorman, unde pentru a treia oară au jignit femeile din PSD, iar pe premierul Viorica Dăncilă și-au permis, atât Orban, cât și Bogdan să o numească tută, Liviu Dragnea a ținut să-și ceară scuze în numele acestora, promițând că pentru agest gest le va răspunde pe măsură.

De asemenea, la cererea celor din sală a vorbit despre Lazăr și despre faptul că acesta a ieșit cu o pensie imensă, drept mulțumire că a nenorocit viața unor oameni.

O să iasă la iveală adevărații penali din această țară, care au jefuit sute de milioane de euro. Mai e puțin. Lupta e foarte grea, turbată. De aia sunt și nervoși pentru că zi de zi mai ies la iveală nereguli, abuzuri, etc. Dar eu sunt convins că putem duce această luptă până la capăt, a mai declarat Liviu Dragnea.

Mesajul de final a fost același: Spuneți oamenilor adevărul. E simplu ceea ce aveți de făcut. Doar adevărul.

Continuă să citești

POLITICĂ

Răzvan Cuc: O să vedeți că tot ceea ce am promis voi realiza

Publicat

în data de

Răzvan Cuc a venit alături de colegii de la Iași cu câteva anunțuri importante.

Mai întâi vreau să spun că am văzut niște oameni care strigau împotriva noastră. Nu au niciun drept să vorbească acești oameni care au făcut parte din Guvernul Cioloș., Guvern care nu a făcut nimic. În schimb PSD, are cel mai complex program de guvernare datorită domnului Liviu Dragnea.

Ce face guvernarea PSD? Pentru secțiunea Târgu Neamț-Iași, până pe 15 mai se va finaliza procedura. Și cel mai important, până pe 30 iunie vom lansa procedura de proiectare și execuție pentru porțiunea de autostradă Iași-Ungheni.

Centura Iașului a fost un alt subiect abordat de ministrul Cuc, acesta l-a rugat pe directorul CNAIR să nu mai blocheze dacă nu poate face nimic.

Varianta de ocolire Botoșani-Târgu Frumos, varianta de ocolire de la Târgu Frumos este un alt proiect.

Dacă tot vorbim despre patriotism și tot spun ăștia de la USR că sunt patrioți, am un document pe care-l fac public. Premierul Moldovei i-a cerut lui Cioloș un memorandum pentru drumul Ungheni, pentru că așa se procedează. În schimb, Cioloș un an de zile nu a făcut nimic.

Această problemă o s-o rezolvăm. Mi-am asumat ceva în fața dumneavoastră și o să vedeți că mă voi ține de cuvânt, a spus ministrul Cuc.

Continuă să citești

POLITICĂ

Primarii vor PNDL-ul

Publicat

în data de

Primarii prezenți la Conferința Extraordinară a PSD Iași au cerut clar ca programul PNDL să nu fie aruncat pentru că așa vor cei de dreapta.

Unul dintre primari a enumerat tot ceea ce a făcut PNL: a tăiat salariile, a închis spitalele, n-au dat bani decât primarilor lor.

Alții au vorbit despre faptul că știu oameni care ar fi vrut să plece din țară, dar după măsurile luate de PSD nu numai că nu au mai plecat, dar unii chiar s-au întors.

Acesta a mărturisit că, la fel ca alți primari, a fost și acesta hăituit de DNA. Desigur, nefiind un caz singular. Din păcate nu doar primarii PSD sunt hăituiți. Majoritatea, indiferent de culoarea politică, au dosare ținute la sertar, pentru că nu se știe niciodată.

De asemenea, primarii vor să investească în satul românesc, iar pentru acest lucru au nevoie de ajutorul Guvernului și de PNDL.

Continuă să citești

Trending