Ne găsiți și pe

POLITICĂ

IOHANNIS ÎNCEARCĂ DETURNAREA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

Publicat

în data de

Cu partidele, pe care le susține fățiș, în corzi și speriate de un eșec major la votul din 26 mai, Klaus Iohannis încearcă acum o deturnare a votului pentru alegerile europarlamentare.

Astfel, în condițiile în care PNL, USR sau PLUS nu sunt în stare nici măcar să strângă numărul necesar de semnături pentru susținerea la europarlamentare, șeful statului a inventat un referendum referitor la justiție. Habar nu are ce întrebare vrea să pună, însă discuția de la temele europene trebuie neapărat deturnată pentru ca partidele lui Iohannis să aibă o șansă la alegerile din 26 mai.

Pentru că, așa încet cum e el, până și Iohannis a înțeles că liberalii, useriștii sau partidul fostului „premier al meu” nu au cu ce să se laude în fața românilor pentru a le câștiga încrederea.

Ce să le spună oamenii lui Iohannis, românilor? Că au stat în Parlamentul European și au boicotat România, că și-au denigrat prorpia țară și propriul popor, că au votat împotriva țării pentru a servi intereselor meschine ale unora sau altora? Că apără interesele multinaționalilor și ale bancherilor veniți să jefuiască România?

Așa că vor muta discuția din campania electorală pe o temă cu care încearcă de ani buni de zile să îi manipuleze pe români: justiția. Și va începe un nou asalt prin care oamenii vor fi mințiți cum că PSD vrea să controleze justiția, că Liviu Dragnea, că mai știm noi ce ordonanță.

Un atac la bunul simț al românilor care sigur nu uită abuzurile făcute de DNA, sutele de dosare în care oameni târâți în cătușe prin fața televiziunilor au fost declarați nevinovați, sigur românii nu uită de protocoalele încheiate de procurori cu SRI, protocoale prin care românii au fost ascultați și interceptați exact ca pe timpul Securității din perioada comunistă.

Sigur românii nu uită, cum Iohannis a scăpat de zeci de dosare de procurorii prieteni, sigur românii nu uită că Augustin Lazăr a ajuns procuror general doar pentru că Iohannis i-a rămas dator pentru clasarea dosarelor, sigur românii nu uită cum soția președintelui a fugit din țară de mână cu Iohannis, într-o vizită oficială inventată, doar pentru a nu veni la audieri sau cum a fost audiată pe ascuns.


Continuă să citești
Advertisement
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Liviu Dragnea și-a cerut scuze în numele lui Rareș Bogdan

Publicat

în data de

După ce astăzi, cei din PNL au făcut miting în Teleorman, unde pentru a treia oară au jignit femeile din PSD, iar pe premierul Viorica Dăncilă și-au permis, atât Orban, cât și Bogdan să o numească tută, Liviu Dragnea a ținut să-și ceară scuze în numele acestora, promițând că pentru agest gest le va răspunde pe măsură.

De asemenea, la cererea celor din sală a vorbit despre Lazăr și despre faptul că acesta a ieșit cu o pensie imensă, drept mulțumire că a nenorocit viața unor oameni.

O să iasă la iveală adevărații penali din această țară, care au jefuit sute de milioane de euro. Mai e puțin. Lupta e foarte grea, turbată. De aia sunt și nervoși pentru că zi de zi mai ies la iveală nereguli, abuzuri, etc. Dar eu sunt convins că putem duce această luptă până la capăt, a mai declarat Liviu Dragnea.

Mesajul de final a fost același: Spuneți oamenilor adevărul. E simplu ceea ce aveți de făcut. Doar adevărul.

Continuă să citești

POLITICĂ

Răzvan Cuc: O să vedeți că tot ceea ce am promis voi realiza

Publicat

în data de

Răzvan Cuc a venit alături de colegii de la Iași cu câteva anunțuri importante.

Mai întâi vreau să spun că am văzut niște oameni care strigau împotriva noastră. Nu au niciun drept să vorbească acești oameni care au făcut parte din Guvernul Cioloș., Guvern care nu a făcut nimic. În schimb PSD, are cel mai complex program de guvernare datorită domnului Liviu Dragnea.

Ce face guvernarea PSD? Pentru secțiunea Târgu Neamț-Iași, până pe 15 mai se va finaliza procedura. Și cel mai important, până pe 30 iunie vom lansa procedura de proiectare și execuție pentru porțiunea de autostradă Iași-Ungheni.

Centura Iașului a fost un alt subiect abordat de ministrul Cuc, acesta l-a rugat pe directorul CNAIR să nu mai blocheze dacă nu poate face nimic.

Varianta de ocolire Botoșani-Târgu Frumos, varianta de ocolire de la Târgu Frumos este un alt proiect.

Dacă tot vorbim despre patriotism și tot spun ăștia de la USR că sunt patrioți, am un document pe care-l fac public. Premierul Moldovei i-a cerut lui Cioloș un memorandum pentru drumul Ungheni, pentru că așa se procedează. În schimb, Cioloș un an de zile nu a făcut nimic.

Această problemă o s-o rezolvăm. Mi-am asumat ceva în fața dumneavoastră și o să vedeți că mă voi ține de cuvânt, a spus ministrul Cuc.

Continuă să citești

POLITICĂ

Primarii vor PNDL-ul

Publicat

în data de

Primarii prezenți la Conferința Extraordinară a PSD Iași au cerut clar ca programul PNDL să nu fie aruncat pentru că așa vor cei de dreapta.

Unul dintre primari a enumerat tot ceea ce a făcut PNL: a tăiat salariile, a închis spitalele, n-au dat bani decât primarilor lor.

Alții au vorbit despre faptul că știu oameni care ar fi vrut să plece din țară, dar după măsurile luate de PSD nu numai că nu au mai plecat, dar unii chiar s-au întors.

Acesta a mărturisit că, la fel ca alți primari, a fost și acesta hăituit de DNA. Desigur, nefiind un caz singular. Din păcate nu doar primarii PSD sunt hăituiți. Majoritatea, indiferent de culoarea politică, au dosare ținute la sertar, pentru că nu se știe niciodată.

De asemenea, primarii vor să investească în satul românesc, iar pentru acest lucru au nevoie de ajutorul Guvernului și de PNDL.

Continuă să citești

Trending