Ne găsiți și pe

POLITICĂ

DĂNCILĂ: VOI DISCUTA CU TIMMERMANS DESPRE DEZINFORMĂRI

Publicat

în data de

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este posibil ca situaţia Justiţiei din România să fie abordată în discuţia pe care o va avea cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

„Nu pot să anticipez despre ce voi discuta cu domnul Timmermans. În cadrul discuţiilor, probabil, va fi abordat şi subiectul legat de justiţie, dar mai sunt şi alte subiecte pe care trebuie să le discutăm. Cred că în ultima perioadă singurul nostru subiect a fost cel legat de justiţie.

Pe mine ca şi prim-ministru, pe lângă justiţie, mă preocupă şi problemele economice, mă preocupă investiţiile, pentru mine acestea sunt prioritare. După ce voi avea discuţia cu domnul prim-vicepreşedinte Frans Timmermans o să comunic ceea ce am discutat.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Prim-ministrul a declarat că dacă se va discuta depre Justiție atunci se va discuta și despre dezinformările care ajung la Bruxelles.

„Îmi doresc o cooperare foarte bună cu Comisia şi cred că întâlnirile pe care le-am avut la Bruxelles şi în ţară au demonstrat acest lucru. Îmi doresc o bună cooperare cu toate instituţiile europene, vreau să le cunosc punctul de vedere.

Asta nu înseamnă că trebuie ca fiecare punct de vedere să fie neapărat acceptat. Pot fi argumente pro şi contra, pot fi dezinformări care vedem că ajung la Bruxelles foarte des şi trebuie să vorbim despre lucrurile concrete şi lucrurile reale.”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Continuă să citești
Advertisement
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Liberalii încep să cumpere voturi

Publicat

în data de

Liberalii vor să fraudeze alegerile europarlamentare. Și fac ce știu ei mai bine: cumpără voturi.

Se întâmplă în Călărași, acolo unde viceprimarul PNL Dragoș Florin Roman a pus ochii pe două cartiere locuite majoritar de cetățeni romi și turci și se pare că intenționează cumpărarea voturilor contra sumei de 50 lei pentru fiecare votant.

Potrivit unor informații, viceprimarul liberal a și desemnat trei oameni, Daniel Stancu, expert local rromi în cadrul Primăriei Călărași și președinte al Partidei Romilor „Pro Europa”, Cosmin Lucian Stancu, fiul lui Daniel Stancu și Geapon Karani zis Ali Turcul, lider al comunitatii turce din Călărași, care să meargă din ușă în ușă pentru a convinge cetățenii să voteze pentru PNL și pentru referendumul lui Iohannis, în schimbul celor 50 de lei.

Potrivit acelorași informații, au și fost identificate două secții de votare cu risc ridicat de fraudare a alegerilor.

Continuă să citești

POLITICĂ

Primar PSD, împiedicat să voteze

Publicat

în data de

Scandal la secția de votare a comunei Ghimpați din județul Giurgiu, Primarul comunei, Constantin Cărăpănceanu, a fost împiedicat să voteze.

Edilul a fost oprit și bruscat la intrarea în secția de votare de un membru al unui ONG, care avea rol de observator.

Potrivit edilului Cărăpănceanu, același individ a făcut scandal și la alegerile din 2016, însă atunci reprezenta un partid politic.

„Este adevărat, nu am fost lăsat să votez la secția unde figurez pe lista electorală permanentă, și nu de către vreun membru al comisiei, ci de un observator al unui ONG. Personajul a mai fost în anul 2016 în secția de votare, dar atunci din partea unui partid politic, și, ca și acum, a provocat și atunci scandal. La vremea aceea, a fost scos din secția de votare. Acum, la fel, a încercat să agite spiritele…

Spunea că nu am ce căuta în secția de votare, că aduc oamenii, că influențez votul, etc. S-au luat măsuri, a fost scos în afara secției de votare, unde, de asemenea, a continuat să provoace scandal, a incitat câțiva cetățeni de etnie romă, a început să filmeze…În final, mi-am exercitat dreptul la vot, fără alte incidente.”, a declarat Constantin Cărăpănceanu pentru Jurnalul Giurgiuvean.

Continuă să citești

POLITICĂ

USR îndeamnă la incidente

Publicat

în data de

USR vrea să creeze incidente la secțiile de votare. Mai ales la cele din diaspora. Potrivit unui mesaj intern dat în partid, membrii USR sunt îndemnați să provoace scandaluri și care să escaladeze până la adevărate revolte.

„Către toate organizaţiile USR Diaspora: avem semnale că votul pe diaspora este unul favorabil PSD. Avem de făcut următoarele lucruri pentru a remedia situaţia:

1. Trebuie create incidente la secţiile de în marile capitale din UE pe motiv că nu sunt suficiente secţii/urne de de vot. În acest sens trebuie create cozi artificiale de unde să postăm cât mai multe filmuleţe şi live-uri.

Pasul 2: trebuie să ne sunăm toţi prietenii şi cunoscuţii pentru a-i convinge să meargă la vot. Îi putem ajuta cu masă şi transport. Atenţie, trebuie mobilizaţi numai cei care ştim că votează Alianţa 2020. Vă rugăm nu transmiteţi mesajul mai departe/nu faceţi capturi pentru că s-au mai scurs informaţii în presă şi sunt greu de contracarat.”, se arată în mesajul dat de USR Diaspora.

sursă foto: stiripesurse.ro

Nu este prima dată când USR îndeamnă la producerea unor incidente la secțiile de votare. În timpul campaniei electorale, tot un mesaj intern cerea membrilor să creeze scandal la secțiile de votare din țară.

sursă foto: stiripesurse.ro

Un alt mesaj cu iz de încălcare a legii vine de la PNL, care își îndeamnă observatorii din secțiile de votare să forțeze cetățenii să voteze și pentru referendum, chiar dacă aceștia refuză.

sursă foto: stiripesurse.ro

Continuă să citești

Trending