Ne găsiți și pe

OPINIE

Cioloș a ajuns de râsul lumii

Publicat

în data de

Dacian Cioloș se simte pe cai mari în politică, doar că tot cade în fiecare zi. Liderul PLUS și fostul premier din „guvernul meu” s-a făcut de râs cum nu se putea mai mult.

Astfel, în grandomania lui și pozând în salvatorul României (numai el știe de cine o salvează), Dacian Cioloș a anunțat mândru nevoie mare că susține cu toate puterile moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă.

Ce a uitat Cioloș este că puterea lui e cam limitată în această privință, nu că în alte privințe nu ar fi (există destule voci care spun că USR a fost tras în jos de asocierea cu fostul „premier al meu”).

Revenind la puterea lui Cioloș, șeful celor de la PLUS, șef pe hârtie, că din umbră știm toți cine conduce PLUS-ul, a uitat că nu poate susține moțiune de cenzură pentru simplul fapt că nu are niciun parlamentar. PLUS e o formațiune apărută din neant și încă nu este în Parlament, așa că mai ușor cu aportul la moțiunea de cenzură.

Dar Cioloș e învățat să dea din gură fără rost, că așa a făcut și când era premier și când era comisar european.

Îi recomandăm lui Dacian Julien să meargă la cursurile de „mindfulness” ținute de soția lui. Sau să se întoarcă la vechile obiceiuri deprinse sub fostul său maestru Gregorian Bivolaru. Nu de alta, dar oricum trăiește în altă lume, iar realitatea îl doboară la fiecare pas.

Continuă să citești
Advertisement
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OPINIE

S-a trezit și Iohannis

Publicat

în data de

Klaus Iohanis reacționează în cazul crizei din Republica Moldova. Șeful statului a cerut, Comisiei Europene și Consiliului European, intervenția „în regim de urgență” pentru soluționarea situației din Moldova.

Ar fi de aplaudat poziția șefului statului care se agită pentru bunăstarea românilor de peste Prut. Doar că Iohannis s-a mișcat așa cum o face de obicei: încet sau foarte încet.

Apelul făcut de șeful statului a venit miercuri. Adică la aproape o săptămână după izbucnirea crizei din Republica Moldova și tot la aproape o săptămână de când Uniunea Europeană și-a exprimat o poziție în privința dezamorsării situației de acolo.

Ba se mai bate și cu pumnul în piept că România este pregătită să se alăture unei poziții comune a Uniunii Europene.

Păi, domnule Klaus Iohannis, au trecut câteva zile de când Ministerul de Externe și-a exprimat poziția.

Ați avut ghinion, că a început criza din Moldova chiar în week-end când erați plecat la relaxare? Și după week-end probabil că v-ați odihnit încă un pic.

Bine că nu ați reacționat după ce criza se stingea. Era de tot râsul să cereți o intervenție „de urgență” după ce se rezolva cazul.

Din păcate e de plâns faptul că nu dați doi lei pe românii care trăiesc peste Prut. De altfel, era de așteptat de moment ce ați spus cu gura dumneavoastră că românii din Republica Moldova sunt un popor diferit de noi.

Continuă să citești

OPINIE

Klaus Iohannis mai parazitează un rând de alegeri

Publicat

în data de

Klaus Iohannis a descoperit că parazitarea scrutinurilor electorale ăi aduce câștig de cauză așa că planul va fi aplicat din nou. Șeful statului a anunțat că vom mai avea parte de un referendum, cel mai probabil înacelași timp cu alegerile locale sau generale.

Cu alte cuvinte, Iohannis, care nu are mare încredere în liberali că vor face ceva notabil pentru a câștiga alegerile parlamentare sau locale, vrea să îi păcălească pe români combinând alegerile cu referendumul pentru revizuirea Constituției, ceea ce îi va da din nou dreptul să se implice în campaniile electorale ale PNL-ului.

În plus, liberalii vor scăpa de situația în care vor fi obligați să prezinte vreun proiect pentru români și pentru țară, Iohannis păstrând și ocupând spațiul public tot cu justiția.

Astfel, ne așteptăm ca și campaniile electorale de anul viitor să fie duse de Iohannis și de Opoziție tot prin dezinformări și atacuri la adresa PSD și nicidecum pe proiecte pentru țară și pentru cetățeni.

Continuă să citești

OPINIE

Oamenii lui Iohannis, manipulare după vot

Publicat

în data de

Oamenii lui Iohannis, atât cei de pe scena politică, cât și cei împrăștiați prin mass-media sau cei de la Rezist, se prăgătesc să facă scandal.

Deja, în presa dedicată lui Iohannis apar primele informații privind anumite fraude la vot astfel încât mâine să se creeze un val de emoție în contextul în care Înalta Curte este așteptată să dea verdictul în procesul lui Liviu Dragnea.

Este vorba despre o manipulare a populației și, fără să ne ferim de cuvinte, o instigare la revoltă. Iar sintagma de bază va fi Liviu Dragnea a fraudat votul. Astfel, Iohannis și ai lui mizează pe ieșirea în stradă a celor de la Rezist, dar au ca obiectiv și o presiune pusă pe magistrații de la Curtea Supremă.

Unul dintre cei care dau semnalul este Sabin Orcan, jurnalist cunoscut ca fiind obedient lui Klaus Iohannis, care scrie pe facebook că se pregătește o fraudă uriașă la vot. Are el informații.

De fapt nu este vorba despre nicio fraudă, ci doar despre manipularea cetățenilor.

Continuă să citești

Trending