Ne găsiți și pe

POLITICĂ

CÂT SĂ DECADĂ PNL CA SĂ AJUNGĂ LA MÂNA LUI RAREȘ BOGDAN

Publicat

în data de

sursă foto: captură realitatea tv

Brătienii s-ar învârti în mormânt dacă ar ști în ce hal a ajuns PNL. Fost mare partid politic, PNL a fost vândut pe nimic foștilor pedeliști și la un pas să fie dat de tot pe mâna lui Băsescu, iar acum a ajuns să își pună speranțele în mâinile unui oportunist: Rareș Bogdan.

Brătienii s-ar învârti în mormânt dacă ar ști în ce hal a ajuns PNL. Fost mare partid politic, PNL a fost vândut pe nimic foștilor pedeliști și la un pas să fie dat de tot pe mâna lui Băsescu, iar acum a ajuns să își pună speranțele în mâinile unui oportunist: Rareș Bogdan.

Căci este stabilit deja, Rareș Bogdan este cap de listă pentru europarlamentare, iar prin el Ludovic Orban vrea să îajungă să controleze șefia PNL București, filială pe care Orban a scăpat-o din mână.

Așadar, spun surse din PNL, Orban îl va susține pe Rareș Bogdan să preia șefia PNL București și va face din el candidatul pentru Primăria Generală.

Pe București, Rareș Bogdan a fost testat și conduce clasamentul, fiind singurul care poate să o bată pe Firea la viitoarele alegeri. Nu e de mirare că Orban preferă să-l aibă în țară decât să se irosească la Bruxelles.”, spun surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Iar recâștigarea Bucureștiului i-ar mai aduce lui Orban un suflu nou la șefia PNL, știut fiind faptul că menestrelul lui Iohannis nu prea mai e bine văzut de vechii liberali.

Mai ales acum, când în afară de Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu, toți candidații plasați pe primele șase locuri pe lista scurtă cu eligibili, fie aparțin fostului PDL, fie au fost aduși din afara partidului, cazul lui Rareș Bogdan și al lui Mureșan.

Continuă să citești
Advertisement
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Liviu Dragnea și-a cerut scuze în numele lui Rareș Bogdan

Publicat

în data de

După ce astăzi, cei din PNL au făcut miting în Teleorman, unde pentru a treia oară au jignit femeile din PSD, iar pe premierul Viorica Dăncilă și-au permis, atât Orban, cât și Bogdan să o numească tută, Liviu Dragnea a ținut să-și ceară scuze în numele acestora, promițând că pentru agest gest le va răspunde pe măsură.

De asemenea, la cererea celor din sală a vorbit despre Lazăr și despre faptul că acesta a ieșit cu o pensie imensă, drept mulțumire că a nenorocit viața unor oameni.

O să iasă la iveală adevărații penali din această țară, care au jefuit sute de milioane de euro. Mai e puțin. Lupta e foarte grea, turbată. De aia sunt și nervoși pentru că zi de zi mai ies la iveală nereguli, abuzuri, etc. Dar eu sunt convins că putem duce această luptă până la capăt, a mai declarat Liviu Dragnea.

Mesajul de final a fost același: Spuneți oamenilor adevărul. E simplu ceea ce aveți de făcut. Doar adevărul.

Continuă să citești

POLITICĂ

Răzvan Cuc: O să vedeți că tot ceea ce am promis voi realiza

Publicat

în data de

Răzvan Cuc a venit alături de colegii de la Iași cu câteva anunțuri importante.

Mai întâi vreau să spun că am văzut niște oameni care strigau împotriva noastră. Nu au niciun drept să vorbească acești oameni care au făcut parte din Guvernul Cioloș., Guvern care nu a făcut nimic. În schimb PSD, are cel mai complex program de guvernare datorită domnului Liviu Dragnea.

Ce face guvernarea PSD? Pentru secțiunea Târgu Neamț-Iași, până pe 15 mai se va finaliza procedura. Și cel mai important, până pe 30 iunie vom lansa procedura de proiectare și execuție pentru porțiunea de autostradă Iași-Ungheni.

Centura Iașului a fost un alt subiect abordat de ministrul Cuc, acesta l-a rugat pe directorul CNAIR să nu mai blocheze dacă nu poate face nimic.

Varianta de ocolire Botoșani-Târgu Frumos, varianta de ocolire de la Târgu Frumos este un alt proiect.

Dacă tot vorbim despre patriotism și tot spun ăștia de la USR că sunt patrioți, am un document pe care-l fac public. Premierul Moldovei i-a cerut lui Cioloș un memorandum pentru drumul Ungheni, pentru că așa se procedează. În schimb, Cioloș un an de zile nu a făcut nimic.

Această problemă o s-o rezolvăm. Mi-am asumat ceva în fața dumneavoastră și o să vedeți că mă voi ține de cuvânt, a spus ministrul Cuc.

Continuă să citești

POLITICĂ

Primarii vor PNDL-ul

Publicat

în data de

Primarii prezenți la Conferința Extraordinară a PSD Iași au cerut clar ca programul PNDL să nu fie aruncat pentru că așa vor cei de dreapta.

Unul dintre primari a enumerat tot ceea ce a făcut PNL: a tăiat salariile, a închis spitalele, n-au dat bani decât primarilor lor.

Alții au vorbit despre faptul că știu oameni care ar fi vrut să plece din țară, dar după măsurile luate de PSD nu numai că nu au mai plecat, dar unii chiar s-au întors.

Acesta a mărturisit că, la fel ca alți primari, a fost și acesta hăituit de DNA. Desigur, nefiind un caz singular. Din păcate nu doar primarii PSD sunt hăituiți. Majoritatea, indiferent de culoarea politică, au dosare ținute la sertar, pentru că nu se știe niciodată.

De asemenea, primarii vor să investească în satul românesc, iar pentru acest lucru au nevoie de ajutorul Guvernului și de PNDL.

Continuă să citești

Trending